# Área de Autocaravanas

01118, Lagrán, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.62465222, -2.58209089

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een stad
- In de bergen
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Thess-en-Sjefke - 2/5
*March 2026*

Oké je staat prima op verhard/gras maar wat in de omschrijving staat klopt niet helemaal. De stroom doet het niet, toilet is er niet en douches zijn er ook niet.  Van het plaatsje hebben we niets gezien.

### annjohan - 5/5
*February 2025*

Rustig gelegen, 16 plekken,kwamen laat toe en staan hier alleen. we hebben wel een half uur gezocht naar electriciteit (die we nodig hadden want ook de gasfles is leeg).
Er zijn 2 stopcontacten, verstopt in het kleine lampje naast de watertoevoer (zo moeten jullie niet meer zoeken 😀). We gaan hier wel goed slapen want muisstil in dit dorpje. Dankjewel aan de gemeente !

### bellegijsje - 5/5
*January 2025*

Voor geen gratis plek kan ik niet anders zeggen dan 5 sterren. 16 verharde plekken, met voor 2 stroom 230v a 16amp, water en mogelijkheid tot grijswater en wc legen.
Heerlijk stil dorpje je hoort alleen de kerkklokken.
Terrein is goed verlicht en beveiligd dus zorg wel voor voldoende verduistering. Inrijden bij het bord straat erna is ook mogelijk maar smaller.
Speeltuin voor de kinderen en mogelijkheden tot buitensporten.
geen douche gevonde

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651210942.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651234522.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651234521.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651234520.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229261.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/autonome-gemeenschap-baskenland/lagran/159474/area-de-autocaravanas)