# SeeCamping Zittauer Gebirge

**Beoordeling**: 4.25/5
**Aantal reviews**: 20
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
voor de camping achter de receptie [de camping is het gehele jaar open] - supermarkt 300m - centrum 3km

## Locatie host

## Adres
Zur Landesgartenschau 2
02785, Olbersdorf, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.89375, 14.76962

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Verharde ondergrond

## Omgeving
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 24 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Kreuschi - 5/5
*September 2024*

Dit is een hele leuke camping in het Zittauer gebergte direct aan het Olbersdorfer Meer. We werden zeer hartelijk ontvangen en konden onze eigen parkeerplaats uitkiezen, zeer ruime parkeerplaatsen op de weide, elektriciteit en drinkwater lagen vlak naast ons. Het sanitairgebouw is erg nieuw en comfortabel en zeer schoon. Je krijgt een chipkaart voor de slagboom en het sanitairgebouw, waarmee ook je douchetijd wordt afgerekend.

### Josh63 - 4/5
*August 2024*

Leuke camping met een prachtig sanitair gebouw. Je kunt hier zelf een plaats uitzoeken. Het zijn zeer ruime plaatsen. Bij de camping is een restaurant en een snackbar. Verder is er een groot meer voor allerlei watersporten.
in de omgeving is veel te doen. Vooral mooi is een reisje met de stoomtrein naar Oybin. Vandasruit kun je een paar prachtige wandelingen maken.
Wij hebben een leuke fietstocht gemaakt naar het 3- landenpunt.

### BoChris - 5/5
*May 2024*

Een geweldige camping in een mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Broodjesverkoop op het terrein.  Er is keuze uit een camperparkeerplek bij de ingang of op het grote campingveld, waar wij stonden. Een plek is vrij uit te zoeken. We hebben nog nooit zo een ruim en modern sanitairgebouw gehad. Gelegen aan een meer met strandje. Leuk stadje en groene omgeving. We waren er 2 nachten, maar hadden nog langer gebleven als dat kon; genoeg te beleven.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650664633.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650690672.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650690738.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650922038.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651216937.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen/olbersdorf/1596/seecamping-zittauer-gebirge)