# Landgasthof Stark

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.89/5

locatie bij  Landgasthof - gratis bij gebruik van diner - maandag en dinsdag gesloten - centrum 1300m

Alte Straße 4
86637, Wertingen, Duitsland

- Decimal: 48.55639, 10.69556

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet

- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Job&Cris - 5/5
*June 2025*

Vriendelijk ontvangen door de gastheer bij aankomst. Na het parkeren van de camper onze honden uitgelaten in het naastgelegen gebied waar je prachtig kunt wandelen. Vervolgens gegeten in het restaurant. Super vriendelijke bediening en heerlijk eten. Na een goede nachtrust zijn we de volgende ochtend vertrokken maar we komen zeker terug! Hartelijk dank.

### A-J-R - 5/5
*April 2025*

Ontvangen door de gastvrouw van het restaurant. Daar eerst iets gegeten omdat de  plekken bezet waren met auto's. Daarna werd er een auto verzet om ruimte te maken. Plekken liggen direct aan een rustige straat, lopen wel vrij schuin. Voor een nachtje op doortocht uitstekend, zeker omdat er geen kosten gerekend worden.

### Evasa - 5/5
*July 2024*

Super aardige gastheer. Er was geen plaats beschikbaar voor een camper...de huisbaas belde de buurman en zei dat we een plaats nodig hadden en dat hij zijn voertuig moest verplaatsen. De buurman was ook erg vriendelijk! Hartelijk dank. Het eten is erg goed in het restaurant en iedereen is supervriendelijk.
Al met al een geweldige plek.
Wij komen graag terug. ￼￼
Bedankt!￼

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124815.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124817.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651124816.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/wertingen/16/landgasthof-stark)