# camper parking Figueres exstoso

**Beoordeling**: 4.13/5
**Aantal reviews**: 39
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Omheining en cijferslot op hek -  bellen voor code: +31648631855 - centrum 1,5km

## Locatie host

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ChristiaanTriemstra - 5/5
*March 2026*

Verhouding prijs-kwaliteit is goed; de persoonlijke benadering van beheerder Sem hebben we als uitstekend ervaren. Weliswaar zijn (nog) niet alle voorzieningen op orde op deze nieuwe camperplaats, maar voor ieder denkbaar probleempje biedt de eigenaar een passende oplossing.
Het heen- en terugvervoer naar het Dali-museum in de luxe oldtimer is een ware belevenis die je niet mag missen.
Tot slot: de zelfgemaakte pizza’s van Sem mag je niet missen!

### R.p.f.Brekelmans - 5/5
*March 2026*

wat hebben de eigenaren (Sem en Karel?)hard gewerkt afgelopen jaar. Het opkomende pareltje is goed zichtbaar. Aan de inzet ligt het niet. Missen nog wel de grijs - en schoon water voorzieningen maar daar wordt aan gewerkt. Maar wie kan voor de €12,50 inclusief stroom nog klagen. Het is hier heel lekker stil als je 'smorgens wakker wordt. Wel klein terrasje waar je een drankje kunt doen en zelfs is het mogelijk om een pizza te bestellen.

### Wigu - 4/5
*March 2026*

Wij zijn hier 2 nachten gebleven. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaar. Het stormde  hard en  hij deed alle moeite ons een goede plek te geven. De volgende dag werden we tegen een geringe betaling heen en terug naar het museum gebracht.
Er zijn helaas weinig voorzieningen, alleen een vuilnisbak en je kunt snacks bestellen.
We voelden ons heel veilig en hopen nog eens terug te komen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/e80595a1-68d9-4dfc-b1b8-c8cc6d884525/51259fdc-d3ca-4fb9-82bb-11fdca29b996.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/e80595a1-68d9-4dfc-b1b8-c8cc6d884525/48dc2577-2657-45da-b2a4-24a3a694e3e9.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651229784.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651281109.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651255099.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/catalonie/vila-sacra/160157/camper-parking-figueres-exstoso)