# Camp Pritoka

**Beoordeling**: 3.67/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camperplaats in Bihać, midden in de natuur - toegang tot de Uni rivier.

## Locatie host

- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | BAM 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### user151122171 - 4/5
*May 2026*

een prachtig mooie plek met uitstekende sanitaire voorzieningen. wifi werkte goed. de eigenaar verraste ons groepje met mooi verhaal en een lekkere fles wijn.
we hebben het advies gegeven een stortplaats voor grijs water en chemisch toilet te maken. dan waren we zeker langer gebleven. we betaalden 35 euro inclusief gebruik van wasmachine en droger. top!!!

### DoCh07 - 3/5
*May 2026*

De camping is erg mooi, schoon en goed uitgerust... zoals veel andere campings. Dat wil zeggen: toiletten en douches, wifi, maar verder niets dat de exorbitante prijs rechtvaardigt.

Voor één auto en twee personen betaalden we 35 euro voor één nacht. Er is geen permanente receptie. We konden geen gebruik maken van de wifi omdat de beheerder weg was... en we moesten wachten tot hij de volgende ochtend terug was voordat we konden vertrekken. We zouden deze camping niet aanraden.

### abram - 4/5
*May 2026*

Inderdaad, een gloednieuwe camperplek. De eigenaar is opgegroeid in Nederland en heeft zijn kennis van bouwkunde nu goed gebruikt in Bosnië. Wij voelden ons zeer welkom.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247148.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247149.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247150.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247151.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651247152.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/bosnie-en-herzegovina/federatie-van-bosnie-en-herzegovina/bihac/160917/camp-pritoka)