# Wohnmobilhafen Externsteine

**Beoordeling**: 3.6/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camperplaats bij een sportveld- centrum Externsteine: 1,6km.

## Locatie host

## Adres
Am Eggestadion 6
32805, Bielefeld, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.86504421, 8.93607062

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [ ] Toilet

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 16 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### grift003 - 4/5
*May 2026*

gewoon een lekkere plek om te staan. geen wc of douche etc . maar wel water tegen betaling en electra. heerlijk rustige nacht gehad .

### Nada43 - 4/5
*April 2026*

Een heerlijke, rustige camping. Vriendelijke eigenaren. Toen we aankwamen, waren ze net nieuwe bloemen aan het planten. We werden hartelijk verwelkomd en kregen wandeltips voor de omgeving. Deze tips zijn ook te lezen en te scannen op de camping, en je kunt de routes direct raadplegen op Komoot. Een fijne Netto-supermarkt ligt op ongeveer 700 meter afstand. Helaas zijn er geen toiletten. De staanplaatsen zijn echter ruim. Een echte aanrader voor een weekendje weg.

### No-Ra - 3/5
*October 2025*

Een mooie centrale locatie om de omgeving en de bezienswaardigheden te voet of per fiets te verkennen. Het is echter vrij duur (€ 16) voor wat er geboden wordt. Stroom kost nu € 1/kWh. Al klopt dat niet helemaal. Ik heb de camper van de stroom afgekoppeld voordat ik de Externsteine bezocht. En de meterstand daalde nog steeds! Dus, wat mij betreft, is het pure oplichterij.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651251373.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280209.JPG?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280208.JPG?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651251372.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651251375.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/noordrijn-westfalen/bielefeld/161197/wohnmobilhafen-externsteine)