# Area sosta Camper Roma Nord

**Beoordeling**: 4.33/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
goede plek om Rome te verkennen - 15 min. met de trein naar het centrum van Rome.

## Locatie host

## Adres
Via Tiberina 184
00188, Rome, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 42.0127962, 12.5033986

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

## Omgeving
- Dichtbij een stad
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 41 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Mazinguer - 4/5
*July 2025*

Perfecte buurt om Rome te bezoeken als je met de auto reist. Wij reisden met de motor en het duurt 20-30 minuten om in het centrum van Rome te komen. De buurt is rustig en stil, en in ons geval zijn er geen muggen. De prijs van 35 euro per nacht, zo hebben we begrepen, is in lijn met de locatie.
De mensen zijn erg vriendelijk en communiceren goed via WhatsApp, +393925199095.
Ga naar binnen bij ingang 184, zelfs als die zich op het land bevindt, geen probleem (100 meter).
We zouden het zeker herhalen.

### beekpeever - 5/5
*July 2025*

hoe hebben jullie deze camping geboekt, omdat ik uit kom bij een auto dealer Demilio Motori 2

### sieki_jojo - 3/5
*June 2025*

Net nieuw geopend maar zeer kleine camperplaatsen op een open veld zonder bomen etc dus geen schaduw!!

sanitair is al een heel stuk ouder dan de camping en is te weinig voor de aantal plaatsen.

eigenaar zorgt wel goed voor zijn gasten en zijn zeer vriendelijk. Ze bieden ook een goedkope pendeldienst aan.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651251997.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/lazio/rome/161250/area-sosta-camper-roma-nord)