# Arctic Hearts - Schlittenhunde & Naturcamp

**Beoordeling**: 3.5/5
**Aantal reviews**: 2
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Kampeerplaats op sledehondenboerderij - vuurplaats met grill - centrum Jörn 33km

## Locatie host

- Wintersport
- Aan het water
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 164 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### petra-en-roelof - 3/5
*July 2025*

Bij aanrijden veel blaffende huskies maar geen mens te bekennen. Ook niets wat leek op een plek om te parkeren. Kortom, ik ben maar door gereden naar een andere plek. Voor toekomstige bezoekers, de weg er heen is tientallen km zandweg soms goede kwaliteit maar soms ook laveren langs diepe kuilen.

### mueller-nuertingen@t-online.de - 4/5
*July 2025*

We hebben een rustige en aangename nacht gehad. De twee jonge eigenaren (Duitstalig) heetten ons hartelijk welkom. We mochten zelf een plekje uitkiezen en parkeerden direct naast de paardenweide en de geitenren. Ze zijn bezig het terrein verder te ontwikkelen. Toen we vertrokken, werd de oprit opnieuw geasfalteerd met kiezels. De toegang is via een onverharde weg. Elektriciteit, douche en toilet zijn aanwezig.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651255382.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/vasterbottens-lan/degertrask/161478/arctic-hearts-schlittenhunde-naturcamp)