# Glamping La Yurta nel Verde

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.9/5

Vooraf contact opnemen - smalle toegangsweg - lozen uitsluitend zonder chemicaliën - centrum Torino di Sangro 1,9km

Contrada Tagliata 4
66020, Torino di Sangro, Italië

- Decimal: 42.1934214, 14.538022

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (3A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- In de bergen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 6/14/2026 | EUR 36 |
| 6/15/2026 - 9/8/2026 | EUR 51 |
| 9/9/2026 - 10/31/2026 | EUR 36 |

### ekok25 - 5/5
*June 2026*

Wat een prachtige plek!! De weg er naartoe is best even een uitdaging. We hebben een caravan van 7.65 meter en als je ervaring hebt is het prima te doen en anders wil de eigenaar je ophalen en terugbrengen naar de doorgaande weg. Met uitzicht op de besneeuwde bergen en prachtig sanitair en zwembad om af te koelen hebben we hier een heerlijke tijd gehad. We komen graag nog een keertje terug.

### WillemRensePost - 5/5
*June 2026*

Aanvankelijk zochten we een camping voor een tussenstop tijdens onze rondreis door Italië, maar dit kleine paradijsje is zó fijn... we hebben spontaan een dag bij geboekt. Wat een heerlijk verblijf.
De weg er naar toe is smal en steil, maar als je rustig rijdt prima te doen. Wij kwamen met een combinatie van onze 7,4m lange camper + 2,5m aanhanger. Die laatste moest er bij de laatste bocht even af, maar het is de avontuurlijke reis meer dan waard

### Jemiko - 5/5
*June 2026*

wij zijn hier 4 dagen geweest en hebben heerlijk genoten van de sfeer, fijne ondernemers die er wat van maken, mooie voorzieningen en omgeving. Komen hier nog eens graag terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280610.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651280608.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651256639.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651256640.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651284472.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/abruzzen/torino-di-sangro/161556/glamping-la-yurta-nel-verde)