# Altes Zollhaus Frankfurt

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [x] Stroom (25A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)

- Verharde ondergrond

## Omgeving
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Arniegäng - 5/5
*May 2026*

Een waar juweel, de meest noordelijke Italiaanse oase vlakbij Frankfurt – er is geen andere manier om het te beschrijven. Maria en Mario sluiten je direct in hun hart zodra je hun huis binnenstapt. En je zult je overnachting op hun eigen parkeerplaats graag belonen met een bezoek aan hun restaurant.

### GerdaPeter@4 - 1/5
*April 2026*

PAS OP !!
Dit zijn oplichters !
zogenaamd gratis plek  maar daar kom je achteraf bedrogen uit
Ze brengen je € 35,- in rekening
omdat je zogenaamd verplicht bent om in het cafe te eten. slechte bediening en matige kwaliteit eten.
camperplek heeft geen enkele voorziening en staat 10 m van een zeer drukke autoweg

### BuW - 5/5
*April 2026*

We verbleven er één nacht. We voelden ons veilig en het geluid van de aangrenzende landweg was minimaal. Het restaurant is een echte aanrader. We werden hartelijk ontvangen en het menu en onze gerechten waren uitstekend. We bevelen dit restaurant van harte aan en bedanken u hartelijk. Beate en Walter

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258325.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258528.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651258326.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651260710.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651260709.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/hessen/frankfort-aan-de-main/161581/altes-zollhaus-frankfurt)