# Camping Playa  de Arnia

39120, Piélagos, Spanje

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.4706101, -3.91792555

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (3A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 6/15/2026 - 9/15/2026 | EUR 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### JGSCamper319 - 1/5
*April 2026*

7 april 2026 volgens de app zou het open zijn maar je raad het al dicht 🙈 staat een bord open vanaf half juni tot half september. ( zag er ook niet uitnodigend uit)

### Adelvogel - 3/5
*July 2025*

Wij stonden op het bovenste terras van de camping, niet tussen de vaste gasten. € 35,00 voor twee personen, camper en stroom.
Sanitair matig maar wel goed schoon. De camping ligt op een schitterende locatie, via de achter uitgang bijna direct bij zee. De camping eigenaar is erg vriendelijk!

### Dani+Andy - 4/5
*July 2025*

We kregen vanochtend een positieve reactie op onze reserveringsaanvraag! Zeer vriendelijk personeel. De douches zijn wat gedateerd, maar goed, met warm water! De kampeerplaats ligt op gras, is redelijk vlak en er is elektriciteit! Het strand ligt op ongeveer 400 meter afstand; het pad is wat rotsachtig, maar het is een prachtige baai! Er is een restaurant en een bar op de camping! We blijven hier maar één nacht, dus we gaan verder!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651262193.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651262233.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/cantabrie/pielagos/161904/camping-playa-de-arnia)