# Uroczysko- Ośrodek Wypoczynkowy i Camping

28, Słopiec, Polen

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.7774744, 20.7608954

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Aan het water
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 10/31/2026 | PLN 120 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### MnopTravel - 5/5
*July 2025*

Echt een geweldige camping. Rustig, veel groen en een superrelaxte sfeer. Het sanitair was altijd schoon en er was altijd warm water. We vonden het geweldig dat je overal kunt parkeren en je tent opzetten, vooral als je met een groep komt. Er is genoeg te doen voor kinderen en het zwembad was een groot succes op warme dagen. De prijs was absoluut redelijk. We komen zeker terug!

### Theo-E. - 4/5
*July 2025*

camping met veel ruimte; de plaatsen zijn niet afgebakend. wij waren er 20 en 21 juli en waren zo ver ik  kon zien de enigen met een niet poolse nummerplaat😀
sommige gebouwen zijn gedateerd maar de receptie en restaurant zijn nieuw en modern. personeel is heel vriendelijk.
eten in het restaurant is ook prima.
sanitair is eenvoudig en in orde.
we betaalden € 31,50 per nacht voor 2 pers en camper incl. stroom.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651262471.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651266838.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651266837.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651266836.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651262472.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-swiety-krzyz/słopiec/161921/uroczysko-osrodek-wypoczynkowy-i-camping)