# Stellplatz Vogelblick

- Decimal: 47.76898676, 7.55160388

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (25A) (Gratis)
- [ ] Toilet

- Speciaal voor campers

- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 15 |

### Danny-Ninouk - 4/5
*May 2026*

wij zijn hier geweest begin mei, mooie rustige plekken op grasveld met stroom. ideaal voor overnachtingsplek voor doorreis. Vlakbij snelweg.

### Berta683 - 5/5
*April 2026*

Geweldige camping achter het sportveld. Dicht bij de snelweg!

€15 inclusief water en elektriciteit. Kampeerplaatsen op gras beschikbaar. Zeer vriendelijke eigenaar. De camping heropent in juni 2025.

### ansio - 4/5
*October 2025*

Wij zijn hier vandaag geweest we hebben van te voren gebeld en kregen te horen dat ze eigenlijk gesloten waren ivm de vele regen kon je geen camper op het gras parkeren. We konden wel komen maar dan moesten we de camper op het verharde pad plaatsen. Nou we zijn er geweest en werden hartelijk ontvangen door de nieuwe eigenaar ze hadden deze oude camping overgenomen van hun overleden Opa. wat een mooie plek zeker de moeite waard om te bezoeken.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/3b7ebb43-edf7-4e54-826f-91845f286fbd/da87908b-fa48-4eff-b54d-36e0fa1c9c86.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651277021.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651277023.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/neuenburg-am-rhein/162473/stellplatz-vogelblick)