# Quinta da Folga

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5

Verwarmd zoutwaterzwembad - stofzuiger - poolbar - huisdieren na overleg - Atlantische kust 11km - centrum Alcobaça 4km

Rua Cumeira da Folga 31
2460, Alcobaça, Portugal

- Decimal: 39.53711966, -9.01988963

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (25A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Zwemmen
- Wandelen
- In de bergen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 25 |

### hanstitia - 5/5
*June 2026*

dit is de ultieme plek voor je camper of busje er staat ook een mooie grote tent ,een overheerlijke ervaring om hier te staan bijzonder aardige eigenaren,een leuk barretje,een heerlijk zwembad ,vers eitjes ,een mooie moestuin en heerlijke sangria. dit moet je absoluut niet overslaan (op tijd boeken) veel succes in de toekomst.groetjes Titia en Hans Dijkstra

### Mark & Sandra - 5/5
*June 2026*

Super vriendelijke ontvangst door de gastvrije eigenaren René
en Wendy met hun lieve honden. Onze camper (7mtr) konden we bij het zwembad en de bar parkeren. Leuk gefietst naar Alcobaça en Nazare. Met E bike goed te doen. Wij komen graag nog een terug.

### HeinzWicki - 5/5
*December 2025*

We werden hartelijk ontvangen en hebben vier fantastische dagen gehad met Wendy, René en hun drie lieve honden. Onze Frieda vond het vooral heerlijk om met Bo te spelen en rond te rennen op het grote terrein met het "trio". Alles is prachtig aangelegd en we kregen veel tips voor uitstapjes in de omgeving.

Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige tijd.

Petra, Ralf en Frieda

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276427.png?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276431.png?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276430.png?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276429.png?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651276424.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/leiria/alcobaca/162854/quinta-da-folga)