# Sunset Camper Area

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.95/5

Locatie met diverse  soorten camperplaatsen  - zie de website voor de juiste tarieven - Muchavista-strand - komende vanaf N-332 doorrijden tot rotonde en U-bocht maken - via Crta. de Benimagrell naar de locatie - centrum El Campello 6km

Carretera Benimagrell 36
03560, el Campello, Spanje

- Decimal: 38.38890027, -0.41509848

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt
- Openbaar vervoer nabij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### jens.heckert@allfinanz.ag - 5/5
*June 2026*

We hadden aanvankelijk voor drie dagen geboekt en hebben ons verblijf vervolgens verlengd tot een week. De camping is relatief nieuw en de bomen moeten nog wat groeien om voldoende schaduw te bieden. De ondergrond bestaat uit grind en de sanitaire voorzieningen zijn nieuw en functioneel. De locatie is fantastisch, dicht bij het strand en de tram naar Alicante en Dénia. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De water- en afvalvoorzieningen zijn uitstekend. We komen zeker terug.

### Fred en Gerda - 5/5
*June 2026*

Naar aanleiding van de vorige review hier naar toe gegaan. Vriendelijke ontvangst. Beide sanitairgebouwen brandschoon. Goede douches. Wat een prachtplek. Blijven hier nu 3 dagen, maar komen zeker terug.

### jj-koster - 5/5
*May 2026*

wij sluiten ons bij de vorige camperaar aan. wat een prachtige plek. snap ook niet dat er zo weinig hier staan grote plaatsen. 3 verschillende prijzen . maar zelfs de kleinste is nog ruim wij namen de middelste 18 euro bij 3of 4 dagen betaal je 17 euro. heerlijk warme douches. gratis. als je dat vergelijk met de andere camperplaatsen even verderop. sta je hutje mutje op elkaar. Toppy hier. de Hymertjes

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/3a3af54a-4596-4e71-b630-9d57a139c5b2/6fefac21-8813-430c-ad7b-7a0a1f661783.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/3a3af54a-4596-4e71-b630-9d57a139c5b2/69da95ea-544f-4645-b8a4-e63c594dabc9.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651284157.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651286001.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651286000.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/spanje/lalacanti/el-campello/163212/sunset-camper-area)