# Prosca

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Gelegen in een rustige open plek in het bos langs een rustige beek, biedt onze camping nabij Polhov Gradec een unieke kans om weer in contact te komen met de natuur. Gelegen op slechts 1 km van het dorp, is deze rustige plek ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een afgelegen toevluchtsoord omringd door de schoonheid van het Sloveense platteland.
 De camping is perfect voor natuurliefhebbers, met mogelijkheden om te wandelen langs schilderachtige bospaden, paddenstoelen te plukken en wilde dieren in hun natuurlijke habitat te observeren. Het rustgevende geluid van de beek en de frisse boslucht creëren een ontspannende omgeving waar u echt tot rust kunt komen.
 Polhov Gradec, op korte afstand, is een charmant dorp met culturele hoogtepunten zoals het historische Polhov Gradec Mansion en lokale musea. De omliggende Polhov Gradec Dolomieten zijn perfect om te wandelen en te verkennen, met adembenemende uitzichten en ongerepte natuur.
 Voor een dagje in de stad ligt Ljubljana op slechts 20 km afstand. De hoofdstad van Slovenië staat bekend om zijn charmante oude stad, levendige culturele scene en iconische bezienswaardigheden zoals het kasteel van Ljubljana en de Drakenbrug. Voor degenen die verder willen reizen, zijn het meer van Bled, de Postojna-grot en de Škocjan-grotten allemaal gemakkelijk te bereiken, en bieden een blik op het ongelooflijke natuurlijke en culturele erfgoed van Slovenië.
 Of u nu komt om te wandelen, wilde dieren te observeren of gewoon om te genieten van de rust van het bos, onze camping in Polhov Gradec biedt de perfecte uitvalsbasis voor uw Sloveense avontuur.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

### Marion - 5/5
*November 2025*

### Danielle - 5/5
*October 2025*

Experience: Ik heb een ontzettende fijne avond en ochtend gehad. Ik stond helemaal alleen en mocht een kampvuur maken. Ik kreeg gedroogde takken en hout van Janko. Het was een prachtige ervaring om alleen, in de bossen, te staan met mijn camper met een kampvuurtje. Heldere nacht onder de bijna volle maan. Prachtig.
Tips: De enige tip die ik kan geven is om een extra slaapzak/dekbed mee te nemen als je deze tijd van het jaar gaat. Het had licht gevroren die nacht, dus dat was een beetje koud ;-).
Contact: Het contact verliep super goed. Ik kon het in eerste instantie niet vinden, toen heeft Janko mij opgehaald in het dorp. Zo super vriendelijk en gastvrij. De volgende morgen heeft hij me meegenomen naar de local bar. Hebben we samen koffie gedronken en gekletst. Leuk én interessant om zijn achtergrond een beetje te leren kennen. Zijn zoon was ook ontzettend vriendelijk en gastvrij.

### MiRo5459 - 5/5
*September 2025*

Als je van natuur houdt en een plek zoekt om even helemaal te ontspannen en wakker te worden met alleen het geluid van de vogels en een zacht ruisend beekje, dan kunnen wij Prosca van harte aanbevelen. Een open plek midden in het bos, een oase van rust. Wat een bijzondere ervaring! Boeken via Campspace werkt prima.

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/f0c6ab9533538b5c1b30ac309d3658b7.png?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/230b9b9e2215a13cae55f2bf22b97f7f.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/f5ba311cfd48808fd7de577f21174467.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/caebdff6a5beb0e1a2c150084474f637.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/569a0cb9cf75c3ecb3e32895ed0935ec.png?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/slovenie/-/dvor-pri-polhovem-gradcu/168060/prosca)