# Farm camping near Eisenach in Thuringia

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Welkom op de Lindigshof!
 Het Lindigshof ligt in Thüringen, tussen Bad Salzungen en Eisenach. Onze boerderij is idyllisch gelegen met vrij uitzicht over velden naar het bos. Een dam is direct tegenover. Onze idyllische minicamping met stroom is perfect voor een tent, caravan, camper of busje. Hier kunt u alleen of in gezelschap bij het vuur ontspannen en een geweldige tijd hebben. Sanitaire voorzieningen met drinkwater, warme douches en toiletten bieden u het nodige comfort. Ook viervoeters zijn graag geziene gasten
 Wat valt er bij ons te ontdekken!
 Onze minicamping ligt direct aan het fietspad Werra-Suhltal. Diverse fietstochten met aansluiting op de Werratalradweg of de Rennsteig staan voor u klaar. Het is ook een geschikt vertrekpunt voor diverse wandelingen. Voor stads- en cultuurliefhebbers is een uitstapje naar de nabijgelegen hoofdstad Erfurt altijd de moeite waard.

Adres wordt gedeeld na boeking

Experience: Ein wunderbarer Ort zum ausspannen
Contact: Sehr gut. Die Gastgeber sind sehr freundlich

### Jannie - 5/5
*August 2025*

Experience: We vonden bij Auszeit Lindigshof een charmante idyllische plek voor ons en onze tent,omgeven met wijds landschap, in het vriendelijk schijnsel van een heldere maan. Allerlei zitplekken om de omgeving in je op te nemen en een echte meditatiestoel! Fijn uitgangspunt voor tochtje naar de Dragenschlucht en Eisenach. Warm aanbevolen!!
Tips: Die süße Ecke, Italiaans restaurant in Eisenach.
Contact: Andrea is een vriendelijke, gastvrije host die met liefde en zorg haar Hof openstelt voor gasten. Zij verspreidt een aangename sfeer die fijn is om bij een host aan te treffen!!

### Sven - 5/5
*August 2025*

Experience: Super schön und sehr idyllisch
Tips: Falls man die Drachenschlucht in der nähe besuchen möchte, sollte man auch die Elfengrotte besuchen, fast schöner als die Drachenschlucht selbst.
Contact: Sehr freundlich man fühlt sich sehr willkommen

![Photo 1](https://campspace.com/media/detail/uploads/space/43/28/45/4328454ddb7e15acedd9b281b32e12b2.jpg?width=710)
![Photo 2](https://campspace.com/media/detail/uploads/space/f1/9c/05/f19c052593ff34725ad7691b1078cd82.jpg?width=710)
![Photo 3](https://campspace.com/media/detail/uploads/space/40/b8/1d/40b81d0e35e7d32c9627f5c7e43172dd.jpg?width=710)
![Photo 4](https://campspace.com/media/detail/uploads/space/95/a1/47/95a1476b0457e070fc58b2b82a979650.jpg?width=710)
![Photo 5](https://campspace.com/media/detail/uploads/space/75/a7/a8/75a7a8b1438ea0383447bc855817e5b4.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/thuringen/marksuhl/168166/farm-camping-near-eisenach-in-thuringia)