# Small rural campsite with swimming pool in Nouvelle-Aquitaine

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Onze kleine pittoreske camping in Nouvelle-Aquitaine biedt een unieke landelijke ervaring, met een beperkte capaciteit van 6 ruime plaatsen voor tenten, caravans en campers. Gemakkelijk toegang tot onze natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine via een krijtpad dat lichtjes 6 graden gekanteld is. De plaatsen zijn grotendeels vlak en bieden bij voorkeur plaats aan caravans en campers van kleine tot middelgrote grootte. Geniet vanaf de middag van een verfrissende schaduw.
 Onze camping is een oase van rust waar het niet ongewoon is om herten en wilde zwijnen te zien. Hoewel je overdag en &#39;s avonds treinen kunt horen vanaf de nabijgelegen lijn, rijden ze &#39;s nachts niet.
 Onze kleine camping in Nouvelle-Aquitaine, ideaal gelegen, niet ver van de snelwegen A10 en N10, is een perfecte tussenstop voor wie van of naar Spanje en Portugal reist.
 Faciliteiten: Onze camping met zwembad in Nouvelle-Aquitaine is voorzien van een modern sanitairgebouw met 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels, vaatpannen, een wasmachine, een strijkplank en een strijkijzer. Elke locatie beschikt over een stroomaansluiting van 10 ampère. Wij bieden gratis breedbandverbinding aan op de camping en rond het zwembad.
 Kampeerders hebben de beschikking over een gemeenschappelijk zwembad van 12 x 6 m omgeven door een prachtige tuin met ligstoelen, parasols en voldoende schaduw onder de bomen. Er is een speeltuin in de buurt met tafeltennis, croquet, badminton, volleybal, voetbalnetten en andere bal- en racketspellen. Een kleine bibliotheek en een selectie bordspellen zijn ook beschikbaar.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 32 |

### Greet - 5/5
*August 2025*

Experience: We waren echt heel erg blij dat we zo een mooie, leuke plek gevonden hebben. Het sanitair, de tuin en het zwembad zijn heel proper en de plekken waren ruim. De omgeving is heel rustig en het zwembad is ook heel mooi aangelegd en fantastisch als het warm weer is. Ook onze kinderen hebben enorm genoten van deze plek. Ze hebben veel kunnen zwemmen en ze konden er ook pingpongen, badmintonnen, voetballen… iedereen heeft heel erg genoten en iedereen vond het jammer dat we al moesten vertrekken. Deze camping heeft voor ons de prijs voor leukste camping van deze vakantie gewonnen! Een echte aanrader!!
Contact: Jeremie en David waren heel gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en het was altijd leuk om een praatje te slaan. Het zijn heel warme mensen waar je je meteen welkom voelt!

### Nathalie - 5/5
*August 2024*

Experience: Endroit superbe !!
Très bien entretenu , nous étions en van
La piscine est très agréable , les sanitaires impeccable
Bref je recommande fortement et espère pourvoir y revenir
Contact: Nous n’avons pas eu l’occasion de rencontrer Jeremy notre hôte mais nous avons pu échanger par message
Très bonne communication

### Lieneke - 5/5
*July 2024*

Experience: Perfect, echt een heerlijke plek. We komen zeker terug als we in de buurt zijn.
Contact: Ook perfect, erg vriendelijk en behulpzaam. De voorzieningen zijn uitgebreid en schoon.

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/8772a584eaff27ab3da57bc0ad95a9e3.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/1910d8a50dd716e1f67f602f88c4dd57.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/5a995f9699d816eebad0bf5613f13aa5.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/brossac/168273/small-rural-campsite-with-swimming-pool-in-nouvelle-aquitaine)