# Nature camping near Schwerin

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Hou je van rust en ontspanning?
 Wij bieden u een natuurplaats midden in onze natuurweide. Waar vossen, konijnen en herten elkaar regelmatig welterusten zeggen. Onze camperplaats midden in het GROEN, met stroom en vers drinkwater, is perfect voor jou en je viervoeters. Grillen en chillen is toegestaan. Ook ideaal met vrienden (geen directe buren om je heen). Heb je nog iets anders nodig? In ons mengelmoesje vind je heel wat zodat je nog meer kan genieten van je verblijf.
 Hou je van verfrissing in de zomer?
 In de directe omgeving heb je een handvol prachtige meren met water van topkwaliteit. wielen inbegrepen? De Europese Baltische kust-fietsroute loopt direct voor onze deur. Of maak een uitstapje naar de stad van de zeven meren, Schwerin en omgeving.
 Wij verheugen ons op u!

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

### Richard - 5/5
*September 2025*

Experience: very nice and well kept. the main thing we loved was the entire area was fenced so we could let our dogs free (and we picked up after them of course). would stay here again!
Contact: quick to respond and friendly!

### Nicole - 5/5
*September 2025*

Experience: Wir haben 3 Nächte auf dem Platz alleine gestanden und sind so begeistert. Es ist ein großes Gelände, komplett eingezäunt und unsere 2 Deutschen Schäfis konnten frei laufen. Strom- und Trinkwasseranschluss vorhanden.
Tips: Für Hundebesitzer wirklich zu empfehlen. Wir konnten mit unseren Hunden dort ausgiebige Spaziergänge machen. Mitnahme von Fahrrädern empfehlenswert.
Contact: Der Kontakt mit Juliane war super freundlich. Sie hat immer sehr schnell geantwortet. Absolut top.

### Ingeborg - 5/5
*July 2024*

Experience: Prachtig plekje! Fantastische natuur! Vriendelijke gastvrouw.
Tips: Gaan!
Contact: Prima

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/puc_41174fd810c1915e8f6c9e9ce20b7854.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/puc_8b0bfc08195a87f5d25652c31b9e8c5f.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/puc_dcbb65b0f3930a700d82905b62705983.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/164ae4cf39b452b40c070a5ba8974b02.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/3a8f71cb86c335034e53f6dff9de42e9.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/mecklenburg-voor-pommeren/wittenforden/168300/nature-camping-near-schwerin)