# Ranch Lambergar - Wild camping at a sustainable farm

**Beoordeling**: 4.5/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Misschien vind je jouw plekje op een van de weilanden, misschien bij de vijver, misschien ergens in het bos. Sommige plekken hebben een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels tot aan Kroatië. Misschien strijkt u gewoon neer op de camping naast de boerderij. Hoe dan ook, er zijn interessante dingen te doen bij ons thuis. We hebben een mini-dierentuin en een vleesetende plantenkwekerij. Ook als u geen interesse heeft in het bezitten van een van onze planten, kunt u toch een rondleiding door de kas aanvragen.
 We bieden ook workshops, tutorials en rondleidingen ter plaatse: tuinieren, doe-het-zelf, foerageren, voedselconservering en in het algemeen alles wat te maken heeft met geschiedenis, geologie, dieren en planten van het gebied - wil je een Keltische bron zien? De enige echte wilde appelboom die er is? Leer hoe schimmels het internet van het bos zijn? Of geneeskrachtige planten gaan plukken? Dit en nog veel meer kunnen wij u laten zien.
 We hebben ook wandel- en joggingpaden uitgezet op ons terrein, zodat u optimaal kunt profiteren van de ontspannende natuur van het bos.
 Binnen een paar kilometer van ons vindt u wijnmakerijen, een microbrouwerij, een viskwekerij, twee kastelen, musea, een dierentuin, grotten en meer - wij geven u graag tips voor dagtochten buiten de kaart.

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Ute - 5/5
*September 2025*

Experience: Eine wunderschöne Landschaft, ein netter Hof und Tiere, super um Ruhe zu erleben und Kraft zu tanken
Tips: Mit großem Wohnmobil Lebensmittel dabei haben, dann spart man sich ein Fahren auf relativ enger Straße. Mit 6,5 Meter Wohnmobil sind wir aber insgesamt gut zur Ranch gekommen.
Contact: Extrem nette Gastgeberin!!!

### Eric - 2/5
*August 2025*

Experience: Arrivés le 29 juillet 2025 et avons passé deux nuits sur le site en toile de tente proche de l'entrée entre les poiriers. A noter que le terrain est en pente, donc pas facile d'installer une tente.
Tips: 2 toilettes sèches éloignées avec un accès glissant par temps de pluie. 2 douches extérieures à l'eau fraîche (pas d'eau chaude). Proche de la maison, l'environnement est bruyant (cris d'enfants le matin tôt).
Contact: Au début, nous avons reçu les explications sur le fonctionnement des lieux et puis après aucun échange pendant le séjour.

### Eva - 5/5
*August 2025*

Experience: Very wel maintained camp space in a beautiful scenery. Very quiet and lots of space!
Contact: Host is super friendly and helpful!

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/075bac94710c2aa149efec240ae95d08.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/d9c49467d8345050d3e79b701cc229be.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/4b8d7700ef90be2d5d9b33bd98bdaff4.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/slovenie/-/kamni-vrh-pri-primskovem/168907/ranch-lambergar-wild-camping-at-a-sustainable-farm)