# Zollhaus Adventures – for families with children

**Beoordeling**: 5/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Zoals we allemaal weten, zijn water en vuil het favoriete speelgoed van de kleintjes. We hebben het vuil vervangen door goudkleurig zand en een prachtig zand- en waterlandschap aangelegd. Ontspan in onze comfortabele ligstoelen met een drankje terwijl uw kinderen urenlang vertoeven in ons speelparadijs.
 Voor het schoonmaken en omkleden zijn er twee douches/toiletten beschikbaar.
 Na de wandeling in het prachtige Klettgau steek je het vuur aan in de vuurschaal in de tipi-tent... warm je op... steek brood... of bak een pizza in onze pizzaoven... geniet van glühwein bij het kampvuur. ..
 Welkom bij Zollhaus-avonturen!

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Kortingskaarten (0)
Geen geaccepteerde kortingskaarten

## Reviews
*August 2023*

Experience: Wir sind herzlich von Ari empfangen worden. Haben uns sehr wohl gefühlt

*July 2023*

Experience: Wir waren leider nur eine Nacht da. Alles war tip top und sehr schön. Netter Gastgeber.

*July 2022*

Experience: Buchung und Kommunikation völlig unkompliziert. Herzlicher Empfang von sehr fürsorglichen  Gastgebern  mit großem Verständnis für Kinder. Toller Sand- und Wasserspielplatz, schicke und saubere Badezimmer, gute Möglichkeiten draußen zu grillen und zu essen. Landstraße hörbar aber nachts kaum befahren. Aussicht vom Standplatz ausnahmslos bewaldetes grün. Von uns für eine Nacht auf der Durchreise gebucht und dafür können wir unsere uneingeschränkte Empfehlung geben. .

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/cl62ca5496-1cd0-43f2-bd8b-f1ef1849a1b6.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/cl629cc6da-c10a-46e1-be61-3f368ba5c61d.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/cl629cc6f1-acbe-4ed6-9204-65fef9d6f78c.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/cl62c8025b-eea0-4850-86fc-194b6204b141.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/cl62c80261-4734-4e4a-9e49-2d36041641ac.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/dettighofen/169068/zollhaus-adventures-for-families-with-children)