# Quiet location in the countryside in Saint-Just-sur-Viaur, Occitanie

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Welkom, hier zijn we in het land van de honderd valleien, het uitzonderlijke erfgoed van de Aveyron. Ik stel voor dat je een aangename tijd komt doorbrengen in Saint just sur viaur.
 Een eigen perceel grond in de schaduw van pruimen- en kersenbomen, u zult er een aangename tijd beleven.
 Het leven is hier goed, de rivier iets verderop biedt je zwemmogelijkheden en prachtige wandelingen in het kleine stadje Saint just sur Viaur, met een adembenemend uitzicht op het viaduct van Viaur.
 Ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen en u informatie te geven over onze prachtige afdeling. De inkomsten van HomeCamper zijn bedoeld om mij te helpen de boerderij die mijn ouders mij hebben gegeven te onderhouden en te rehabiliteren, zodat ze bij het gezin kunnen blijven en zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De werkzaamheden en het onderhoud zijn belangrijk en ik wil dit erfgoed graag promoten. Bij elke reservering en verblijf bij ons doe je dus een beetje mee aan deze mooie uitdaging van mij. Laat me je aankomsttijd weten en bel me 30 minuten van tevoren.
 Voor eventuele vragen ben ik uiteraard beschikbaar. Afhankelijk van het seizoen zijn ter plaatse groenten van de boerderij te koop, ambachtelijke honing, aardappelen, tomaten, salades, noten, paté, ratatouille, tomatensaus....
 Tot snel.
 Prachtige boerderij met 3000 vierkante meter grond, schaduwrijke camping, rustig, 6 km van gondel waar u alle nodige winkels vindt. Het overschot uit onze tuin en de honing die in onze bijenkorven wordt geproduceerd, worden te koop aangeboden.
 Ook de bakker komt daar doordeweeks langs voor lekker vers brood! Overschotten uit de tuin worden tegen een redelijke prijs te koop aangeboden om lokaal te consumeren met goede biologische producten!
 Activiteiten
 Aan activiteiten geen gebrek:
 Manege, nabijgelegen gemeentelijk zwembad, rivier, Soulages-museum in Rodez, boerenmarkt op zaterdag, het bastidestadje Sauveterre de Rouergue, geclassificeerd als een van de mooiste dorpen van Frankrijk, het Viaur-viaduct en het Château du Bosc waar de schilder Toulouse Lautrec leefde,
 Kathedraal van Albi, UNESCO-werelderfgoed, op 25 minuten afstand, wandel- en wandelpaden, er zijn zoveel prachtige dingen om hier te ontdekken! Ik bied ook leuke en gezinsactiviteiten ter plaatse aan, evenals ecologisch verantwoorde workshops die u ter plaatse kunt boeken. Ik informeer u hier graag over.
 Andere opmerkingen
 Respecteer alstublieft de u toevertrouwde plaatsen, de rust vanaf 21.30 uur.
 Op minder dan een kilometer afstand staan afval- en glascontainers klaar. Het wordt ten zeerste aanbevolen om mij uw geschatte aankomsttijd door te geven en mij 30 minuten van tevoren te bellen om mezelf te organiseren en u de route te laten zien. Tot ziens.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12.5 |

### Wouter6974 - 5/5
*March 2026*

Een heel aangename tussenstop, erg vriendelijk en authentiek.

### Charlotte - 5/5
*August 2025*

Experience: Nous avons passé 5 jours absolument merveilleux en Aveyron grâce à ce lieu magique et surtout grâce à l’accueil incroyable de Geneviève et son mari.  L’endroit est idyllique, calme, entouré de nature, parfait pour se ressourcer en famille.
Les propriétaires sont des personnes au grand cœur, adorables, disponibles et toujours aux petits soins. Geneviève nous a conseillés sur plein de lieux et d’activités à découvrir dans la région, et nous avons suivi ses recommandations les yeux fermés. Nous nous sommes baignés dans le viaur, un endroit apaisant à 5 min du camp, nous étions seuls au monde! Nous avons même laissé une petite trace de notre passage, une construction d'un jardin japonais avec du bois et des pierres sur un petit banc de sable. À vous de le continuer ou juste l'admirer si dame nature accepte de le conserver quelques temps !
Les enfants ont été enchantés également de ce séjour : ils ont pu participer à la rentrée des brebis, approcher les animaux, et notre fils a même pu enfiler une tenue d’apiculteur pour découvrir le monde fascinant des abeilles. Une expérience inoubliable pour lui!
Nous avons également eu la chance de goûter aux légumes du jardin et aux produits locaux proposés sur place : un vrai régal.
Merci encore à Geneviève et à Jérôme pour votre accueil si chaleureux. Nous repartons avec de merveilleux souvenirs et beaucoup de gratitude. Nous recommandons ce lieu les yeux fermés : vous y trouverez bien plus qu’un simple séjour, une vraie rencontre avec de belles âmes.
Charlotte, Fabien, Nathan et Nola
Tips: Allez-y les yeux fermés !
Contact: Tout était parfait! Geneviève est une personne très bienveillante.

### Maëlys - 5/5
*July 2025*

Experience: Super emplacement avec tout ce qu'il faut, informations très claires et hôtes très accueillants, il y a quelques randos sympas à faire dans le coin à quelques minutes en voiture :)
Contact: Merci à Geneviève et Jerome pour leur acceuil très hospitalier, nous étions très bien reçues et c'était un plaisir d'échanger avec eux

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/176964.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/104740.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/104741.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/104743.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/144509.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/saint-just-sur-viaur/169535/quiet-location-in-the-countryside-in-saint-just-sur-viaur-occitanie)