# Le Vivier 150 meters from the sea, Kerlouan, Brittany

**Beoordeling**: 5/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Op minder dan 150 meter van een prachtig strand, bereikbaar via een wandelpad, en midden in de voormalige familieboerderij, bieden wij diverse extra grote staanplaatsen aan, speciaal voor homecampers. Deze staanplaatsen heten &quot;Un été de Breizh!&quot; (Een zomer in Bretagne!), &quot;Bretagne Zone Heureuse!&quot; (Fijne Bretagne Zone!), &quot;A deux même à Dreuzh!&quot; (Alleen voor twee in Dreuzh!), &quot;Trop beau Léon&quot; (Te mooi, Léon!), &quot;Be good hein!&quot; (Goed, toch!), &quot;Barbecue, Ze apero et la Houle&quot; (Barbecue, Aperitief en de deining), &quot;La Kerloufornie&quot; (De Kerloufornie) en &quot;A la bonne breizh!&quot; (In de Goede Breizh!). U kunt ook kiezen voor het comfort van onze volledig ingerichte caravan en genieten van &quot;Une Breizh&#39;piration!&quot; (Een Bretonse ademtocht!). Ter informatie: onze tarieven zijn gestaffeld. Bent u op zoek naar een verblijfplaats voor de twee zomermaanden? Neem dan contact met ons op voor een exacte prijsopgave. De tarieven variëren afhankelijk van het aantal gasten en of u al dan niet vakantievouchers heeft. Daarnaast bieden we een korting van € 1 per dag per deelnemer aan degenen die hun boeking bevestigen vóór 30 april. Boekingen die na deze datum worden bevestigd, kosten € 15 voor de eerste volwassene, € 8 voor elke volgende volwassene en € 6 voor kinderen. Hieronder een korte beschrijving van onze accommodatie en wat we te bieden hebben: Het strand en de wandelroute GR34 zijn bereikbaar via een voetpad. We heten u welkom op twee locaties met respectievelijk 6 en 8 plaatsen, met een totale oppervlakte van ongeveer 5000 m², voorzien van sanitair, water en elektriciteit. We bieden ook verschillende opties: een kale plaats met elektriciteit en wateraansluiting, de mogelijkheid om een ​​koelkast en een fornuis te huren, genieten van onze Bretonse specialiteiten met een persoonlijk ontbijt, verblijf in een volledig ingerichte stacaravan en onze gîte, waardoor we u het hele jaar door kunnen verwelkomen. Neem dus contact met ons op en we bespreken samen uw plannen! Ter plaatse: huisdieren welkom, speeltuin (voetbal, pingpong- en volleybalvelden, jeu de boulesbanen), zonnedouches, wasfaciliteiten en waterpunten om uw wetsuits te spoelen! Een gedeelde &quot;old-life&quot; ruimte met een wekelijkse &quot;spelletjesavond&quot;, een vuurplaats om &#39;s avonds op te warmen en pizza&#39;s te eten!!! En twee aparte badkamers. Twee vereisten: respect voor de nachtrust (geen lawaai van 23.00 tot 8.00 uur) en respect voor de gemeenschappelijke ruimtes (iedereen draagt ​​bij aan het onderhoud van de badkamers door ze schoon achter te laten EN één keer per week schoon te maken). Past dit bij uw plannen? Wij hopen van wel! Klaar om meer te weten te komen? Veel leesplezier! Op een steenworp afstand van de zee, met uitzicht op de kapel en de landerijen, geniet u van de zeesprays, de golven, de zilte lucht en geniet u van vriendschappelijke ontmoetingen, vaak rijk aan anekdotes, die u achterlaten met koffers vol herinneringen! Activiteiten ter plaatse omvatten de bovengenoemde eenvoudige vrijetijdsactiviteiten, evenals: wandelen, culturele activiteiten (de monumentale locatie Meneham ligt op 3 km afstand en de kapel Saint Egarec op 300 m afstand, waar thema-avonden worden georganiseerd), een surfschool op 300 m afstand (vergeet niet te reserveren), vissen aan de kust op 5 km afstand, kleine winkeltjes en restaurants op 3 km afstand, en treinstations, de luchthaven en veerbootterminals op 30 km afstand. Plan minstens één boottocht tijdens uw verblijf; onze eilanden zijn uitzonderlijk en gemakkelijk bereikbaar. Overige opmerkingen: LET OP: We verhuren voornamelijk per maand en vragen u contact met ons op te nemen voordat u uw bezoek plant. Voor verblijven van een week of langer accepteren we betaling van de helft van het verschuldigde bedrag in de vorm van vakantievouchers. WANDELAARS EN FIETSERS: Ontdek de kant-en-klare verblijven van HomeCamper x Quechua. Huur uw kampeeruitrusting op het Quechua-platform en selecteer onze tuin als uw HomeCamper-ophaalpunt om uw pakket rechtstreeks bij ons op te halen voor uw verblijf. Als u voor deze optie kiest, kunt u bij ons matrassen, een tafel met stoelen, een verlengsnoer en een barbecue lenen... en als u reserveert, bereiden wij een compleet en persoonlijk ontbijt voor u, of, indien u dat wenst, reserveren wij de afgesloten ruimte met koelkast en fornuis voor u. ONZE JAARLIJKSE VERBETERINGEN In 2022: een gemeenschappelijke tuin en een vuurplaats: alles voor de gezelligheid die we zo gemist hebben! En wat een succes! Samen met uw kinderen groenten oogsten, die met plezier aan u kunnen aanbieden en u horen zeggen hoe lekker ze waren – dat is heel bemoedigend! Wat de vuurplaats betreft, velen van u wilden er hun pizza&#39;s op opwarmen en vertelden me hoe leuk u dat vond ;-) En we zullen ons het campingfeest, waar iedereen rond het vuur samenkwam voor een barbecue, nog lang herinneren. Bedankt voor de gezellige sfeer! In 2023: We hebben het comfort van de gîte verbeterd: wat schilderwerk, een complete renovatie van de hoofdslaapkamer, een nieuw buitentoilet, een renovatie van de gevel en de creatie van een werkruimte, zodat degenen onder jullie die steeds vaker op afstand werken, werk met plezier kunnen combineren! In 2024 hebben we de gazons op verschillende kampeerplaatsen opnieuw aangelegd, en toen veranderde storm Ciaran onze prioriteiten enigszins! Dus hebben we het dak van het toiletgebouw beneden vervangen, onze gîte van gevelbekleding voorzien, hier en daar hekken geplaatst en nieuwe beplanting geplant waar de heggen waren omgewaaid! We blijven ook onze &quot;Old Pot&quot; (een lokale term voor een kleine, goed gevulde moestuin) verbeteren om een ​​verscheidenheid aan fruit en groenten aan te bieden die onze smaakpapillen verrukken na onze &quot;spelletjes-diner-en-knutsel&quot;-sessies! Wat een plezier is het om deze gigantische rode kool met jullie te delen en recepten uit te wisselen! Bedankt aan Claudie voor het recept voor lokale garnalenboter! Een puur genot! Ter voorbereiding op het seizoen 2025 hebben we de keuken en badkamer van de gîte gerenoveerd en nieuwe traagheidsradiatoren geïnstalleerd om onze gasten nog meer comfort te bieden! Op de camping hebben we de ruimte rond de zonnedouches, de omheiningen en heggen die de staanplaatsen markeren, opgefrist en onze capaciteit voor onze homecampinggasten vergroot. Bedankt voor al deze geweldige ontmoetingen! Het is zo&#39;n plezier om een ​​hele zomer bij jullie door te brengen!

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Laetitia - 5/5
*September 2025*

Experience: Nous avons passé un merveilleux moment en famille dans un cadre très agréable et entretenu avec une magnifique situation géographique.
Toutes les commodités nécessaires sont présentes sur place ainsi que de nombreux jeux et activités proposées par Nelly. Un homecamper dans l'esprit eco-contribuable, eco-responsable.
De grands emplacements idéals même pour notre énorme caravane. L'accès reste aisé et la proximité avec les plages en fait un lieu magique. Nous y retournerons avec certitude.
Tips: N'hésitez pas à lui demander des adresses et des conseils sur les sites à visiter
Contact: Une hôte très agréable, souriante et d'une bienveillance comme il est rare de trouver en ces temps.

### Julien - 5/5
*September 2025*

Experience: Petit camping super sympa, très propre. Eau et électricité à disposition. Les plages sont superbes.
Tips: Ne pas hésiter,  le terrain est super et les alentours magnifique
Contact: Nelly est au petit soin, elle est au top

### damien - 5/5
*August 2025*

Experience: Super expérience
Emplacement et accueil au top

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/83899.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/142733.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/177041.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/142725.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/83893.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/kerlouan/169600/le-vivier-150-meters-from-the-sea-kerlouan-brittany)