# Campspace in Saint-Nicolas-des-bois, Normandy

**Beoordeling**: 4.6/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Aan de rand van het bos, in een groene omgeving omringd door weilanden, is het uitzicht prachtig en de sfeer rustig en vredig.
 Op een rustige plek.
 Activiteiten
 Alençon ligt op 12 km afstand met alle voorzieningen van de stad.
 Rondom mijn huis is het het platteland. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u mogelijk getuige zijn van het melken van de dieren. U kunt kaas, yoghurt en kefir inslaan, afhankelijk van de beschikbaarheid.
 Wij bieden geen boerderijrondleidingen aan.
 Andere opmerkingen
 Wij bieden deze service aan om mensen te helpen die door onze regio reizen. We bieden geen persoonlijk welkom, hoewel we soms gespreksmomenten met kampeerders delen. Wij zijn geen toeristische professionals en willen dat ook niet worden. Wij stellen gewoon met gemak een stukje van onze grond ter beschikking.

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

### Charlotte - 4/5
*July 2025*

### Catherine - 5/5
*June 2025*

Experience: Très bon accueil de Stéphanie,  un bel emplacement près de la bergerie, sous un saule pleureur magnifique, l'occasion de déguster de très bons yaourts et fromages au lait de brebis, une halte originale et sympathique !

### Rob - 4/5
*June 2025*

Experience: Prima plek voor 1 overnachting. Mooie omgeving en de omschrijving van de pitch klopt exact.
Contact: Prima

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/44285.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/44284.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/saint-nicolas-des-bois/169986/campspace-in-saint-nicolas-des-bois-normandy)