# Campspace in Guéron, Normandy

**Beoordeling**: 5/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Wij heten u welkom in de stad Guéron in een rustige omgeving met een warm welkom.
 Welkomstdrankje aangeboden bij aankomst.
 Om te ontspannen kunt u onze jacuzzi reserveren, voor € 15,- heeft u er twee kwartier lang toegang toe.
 We liggen 4,5 kilometer van Bayeux in een rustige, omheinde tuin.
 15 kilometer van de invasiestranden.
 Je hebt lijn 10 van het fietscircuit dat vlakbij loopt.
 Activiteiten
 Bij aankomst voorzien wij u van een boek over de verschillende activiteiten in de regio.
 Bowlen in Bayeux.
 Fietstochten.
 Bayeux-avontuur in de buurt (boomklimmen, speelpark, enz.)
 De invasiestranden.
 Andere opmerkingen
 Wij accepteren kleine dieren of anderszins aangelijnd omdat wij kippen op het land hebben.
 U kunt ter plaatse cider kopen.

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### axel - 5/5
*August 2025*

Experience: mooie en rustige ligging . Op 4km  van Bayeux.
S'morgens stond er een bordje met 2 boterhammen en  zelfgemaakte confituur aan onze camper .
Tips: Ideaal adres  dicht bij  de natuur om tot rust te komen
Contact: zeer vriendelijke dame  , hartelijk ontvangst . Mochten onze camperplaats uitkiezen (plaats voor max 5 campers) .

### Theresa - 5/5

### Jytte - 5/5
*August 2025*

Experience: Sehr nette Gastgeberin und ein wunderschönes Anwesen mit ruhigen Stellplätzen. Morgens gibt es selbstgemachte Marmelade😋Tolle Lage um das charmante Bayeux zu erkunden.

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/181446.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/114143.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/114144.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/114137.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/181441.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/gueron/171401/campspace-in-gueron-normandy)