# Campspace in Piolenc, Provence-Alpes-Côte d’Azur

**Status**: NEW
**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Wij heten u van harte welkom op onze boerderij.
 Er staat een camperplaats tot uw beschikking en wij geven u toegang tot ons zwembad (geopend van 14.00 tot 18.00 uur).
 We hebben ook een seizoensgebonden verkooppunt voor groenten en fruit ter plaatse (worst, wijn, kaas, enz.)
 Openingstijden 9.00 tot 12.00 uur/15.30 uur tot 19.00 uur (alleen juli en augustus)
 Wij zijn gelegen aan de kant van de weg, begrensd door cipressenhagen.
 Afsluiten met een poort die &#39;s nachts gesloten kan worden.
 Op het camperterrein zijn 6 camperplaatsen, gescheiden door lauweren, met water en elektriciteit ter plaatse.
 Afvalwaterafvoer aanwezig.
 Het zwembad ligt op een afgesloten terrein met een beveiligd hek voor kinderen (er moet een charter worden ondertekend voordat u het zwembad betreedt), kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van de ouders, bedankt!
 Andere opmerkingen
 De poort sluit om 22.00 uur de deuren.
 De reservering geldt voor maximaal 3 nachten

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

### Philippe - 5/5
*September 2023*

Experience: Très bon accueil dans un cadre magnifique très bien aménagé.
Nous reviendrons certainement.
Dany et Philippe

![Photo 1](https://d2blbtw04c304b.cloudfront.net/uploads/pic/159084/xxlarge.jpg?width=710)
![Photo 2](https://d2blbtw04c304b.cloudfront.net/uploads/pic/159083/xxlarge.jpg?width=710)
![Photo 3](https://d2blbtw04c304b.cloudfront.net/uploads/pic/159085/xxlarge.jpg?width=710)
![Photo 4](https://d2blbtw04c304b.cloudfront.net/uploads/pic/171186/xxlarge.jpg?width=710)
![Photo 5](https://d2blbtw04c304b.cloudfront.net/uploads/pic/171188/xxlarge.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/provence-alpes-cote-dazur/piolenc/172525/campspace-in-piolenc-provence-alpes-cote-dazur)