# cycle reception

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Wij wonen in een voormalig hotel-restaurant (Hotel du Morvan), waar we voor onze campergasten een keuken en een badkamer hebben gerenoveerd.
 Direct aan de rand van de fietsroute Tour de Bourgogne, met uitzicht op het kanaal van Nivernais, zijn wij kunstenaars en werken we in het laagseizoen aan beeldhouwen en schilderen in klei. Wij bieden biljart- en kleimodelleringsactiviteiten.
 Voor onze gasten een tentoonstellingsruimte, een bar om in te schuilen als het regent, een groot terras op het zuiden en nog een in de schaduw op het noorden.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 27 |

### Perrine - 5/5
*August 2024*

Experience: Parfait pour une nuit d’étape en vélo

### Sophie-Valentine - 5/5
*June 2024*

Experience: Très bon accueil chez Pascale et Jean. Le terrain se situe juste en bordure du canal du Nivernais, idéal pour les  cyclistes. Nous avons pu profiter d'une douche chaude, nous mettre à l'abri de la pluie pour le repas, et contempler ses sculptures. Merci encore.

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/181976.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/181977.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/181978.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/181979.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/181982.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bourgondie-franche-comte/tannay/173322/cycle-reception)