# Farm and Restaurant in Kappelrodeck

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 4/5
**Boekbaar**: Ja

Onze boerderij ligt op een rustige, afgelegen locatie, weg van het verkeer, waardoor er overdag slechts een paar auto&#39;s passeren. In ongeveer 8 minuten lopen bereikt u de bekende natuursteengroeve Dasenstein in Kappelrodeck.
 Een van de mooiste panoramische en wandelpaden in de regio begint op slechts 8 minuten lopen. Het pad loopt tussen bos en wijngaarden en biedt een indrukwekkend uitzicht - op heldere dagen zelfs tot aan Straatsburg, over Kappelrodeck, Waldulm en delen van het Achertal.
 Het buitengebied van het plein ligt ongeveer 100 m hoger dan de Rijnvlakte, ongeveer 1 km van het dorpscentrum. Ongeveer 60 m van onze boerderij, bereikbaar via een zeer stabiel grindpad.
 Ons kleine restaurant met 40 zitplaatsen is op vrijdag vanaf 17.00 uur geopend en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur.  Onze specialiteit is de nice, een platbrood van volkorendeeg met tarwe en spelt, belegd met room, kruiden, spek en uien.   Er is een wijnmakerij op de boerderij, een distilleerderij, we produceren mijn mousserende wijnen, sterke dranken, likeuren en ik bak ook vers brood.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### Sabine - 4/5
*August 2025*

Experience: Een paradijselijk plekje met zicht op de ondergaande zon. De eerste dag stond alles vol hoewel we hadden gereserveerd, maar ons alternatieve plekje op het terras was minstens zo leuk. Gezellig en lekker eten in het weekend. Niet geschikt voor hele brede campers.
Contact: Supervriendelijk en aangenaam contact met de gastheer.

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/b659793be7b7d8888a3bb356580f9644.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/5064cab7692110709d50084ee1d78563.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/8b617679cdcb276d9587b242c271dc1e.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/kappelrodeck/173630/farm-and-restaurant-in-kappelrodeck)