# Campspace in Auw near Prüm, Rhineland-Palatinate

**Beoordeling**: 1/5
**Aantal reviews**: 1
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Een doe-het-zelfboerderij wacht op je, wat betekent dat je actief kunt deelnemen aan ons leven. Of het nu gaat om het repareren van een hek, het besturen van een tractor of misschien zelfs het uitmesten van de stallen? Er is voor ieder wat wils.
 Op vrijdag en zaterdag is onze Mopsi foodtruck geopend, waar u terecht kunt voor een warme maaltijd. We hebben elke week een ander thema, tenzij onze Mopsi voor iets anders is volgeboekt. Uiteraard kunt u ook ons vlees kopen.

## Locatie host

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Lisa - 1/5
*August 2025*

Experience: In onze ogen tegengevallen,  matcht niet met omschrijving. Boeking op zaterdag ivm foodtruck, deze ontbrak. Geen doe-het-zelf boerderij helaas.Geparkeerd in de achtertuin op stenen ipvgrasveld en host nergens te bekennen
Tips: Boek het vooral niet!
Contact: Niet goed. Geen contact mee te krijgen via telefoon, sms en campspace. Alle 3 geen gehoor. Na het aangeven van onze ervaring kwam er wel reactie en deze was bijzonder onvriendelijk.

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/2881df0b27f781ff23762c543de09a65.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/b905e06f349003213cf9721cd73c1ade.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/2fde126281acef499e3226c0fb1b2aaf.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/b89a5069c0b89d80efb336d27f68d4b0.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/7ffaa6e19daaa1a7ca626c0e5ea310a6.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/auw-bei-prum/174420/campspace-in-auw-near-prum-rhineland-palatinate)