# Pitch at the horse farm in an idyllic location with panoramic views

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 5/5
**Boekbaar**: Ja

Ontsnap aan de stress en spanningen van het dagelijks leven en geniet van de rust en stilte op onze privéplaats op de paardenboerderij in Spielberg, Oostenrijk. Deze locatie, gelegen in een schilderachtig landschap, biedt de perfecte mix van natuur en ontspanning. Het zachte geluid van paarden en de geur van vers hooi creëren een rustgevende sfeer. Hier kunt u volop genieten van de rust van de natuur. In de buurt van Spielberg vindt u diverse activiteiten. Bezoek de beroemde Red Bull Ring, op korte rijafstand, of verken de omliggende wandel- en fietspaden. De regio biedt ook talloze mogelijkheden voor natuurliefhebbers om de adembenemende schoonheid van Stiermarken te ontdekken, zoals de koetstochten die wij aanbieden.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

### #Canis# - 5/5
*March 2026*

Fantastische, vlakke staanplaats, zelfs voor grotere campers, met elektriciteit, toilet en douche. De eigenaren zijn supervriendelijk en erg behulpzaam. Ze bieden ritjes met een paardenkoets aan, wat een echte aanrader is. Deze idyllische plek is absoluut een bezoek waard.

### Maxime - 5/5
*September 2025*

Experience: Wat een fijne ervaring! Op verschillende plekken mogelijkheden om een kampvuur aan te wakkeren aan het meer waar wij vergezeld werden door de vriendelijke Zwaan, genaamd Ingrid. ‘s Ochtends heerlijk een duik genomen.
Tips: Je zit aan het water, dus insectenspray aan te raden
Contact: De host stond ons vriendelijk op te wachten en liet ons het terrein zien. De volgende dag werden we uitgezwaaid door haar zoon. Ze was makkelijk bereikbaar via app.

### Tjorven - 5/5
*August 2025*

Experience: uniek, gastvrij en onze dochter kreeg zelfs een ei van de kippen en mocht ze mee voederen
Contact: geweldig

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/c28b9846c83f924d3e2081999a177dc1.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/bf3df021edcceffa6839815576900b09.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/dfd7708679a195ef764045e4e0aede24.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/7840cda2ed444de7c050dcae1b7d8aed.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/3af9970f1b8d01484e1381086fe2ab73.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/stiermarken/ingering-i/174528/pitch-at-the-horse-farm-in-an-idyllic-location-with-panoramic-views)