# Campspace in Roussay, Pays de la Loire

**Beoordeling**: 0/5
**Aantal reviews**: 0
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Er is een kampeerplaats beschikbaar in onze tuin, in een kleine wijk in een rustige doodlopende straat. Geschikt voor een busje, camper of tent voor een tussenstop in het zuiden van Maine et Loire.
 Toegang tot stromend water en elektriciteit. Douche en toilet in de woning indien nodig.
 In de buurt: winkels, wandelpaden, rivier in de buurt, Puy du Fou 25 min, Hellfest (Clisson) 15 min, Cholet 10 min, Nantes 25 min en de Atlantische kust op 1 uur afstand.

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Kortingskaarten (0)
Geen geaccepteerde kortingskaarten

## Reviews

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/96c1a9901843eb1f62059248eadec715.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/131ec18cae61a1adbd10f9e313d9e333.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/3659ad1373c8a33c14fe57543046cc70.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/4e223dcc8296449a69699a85b30188d5.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/pays-de-la-loire/sevremoine/174549/campspace-in-roussay-pays-de-la-loire)