# Campspace in Gisay la coudre, Normandy

**Beoordeling**: 5/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Ja

## Informatie
Mesnil &amp; Une Nuit ✨ Welkom in Normandië! Hier, midden in het platteland van Pays d&#39;Ouche, heten wij u welkom op een weelderig landgoed van 2 hectare, met een grote vijver en ruime privépercelen voor uw busjes, campers of tenten. Van 1 november tot 28 februari zijn wij geopend op een natuurlijke parkeerplaats (€ 5/nacht). ⚠️ De toiletten en de serviceplaats zijn in deze periode gesloten vanwege de koude temperaturen. — Van 1 november tot 28 februari is de parkeerplaats geopend (€ 5/nacht). 🚿 Faciliteiten en serviceplaats gesloten vanwege de winterse temperaturen. 🚐 De staanplaatsen Elke reiziger geniet van een ruimte van minimaal 200 m², in alle rust en privacy. Drinkwater, 10A-elektriciteit en afvalwaterafvoer zijn beschikbaar. 🚿 Comfort Een speciale badkamer voor kampeerders maakt de ervaring compleet en combineert natuur met functionaliteit. 🌿 Ter plaatse • Gîtes, gastenkamers en bijzondere accommodaties voor wie zijn verblijf wil verlengen. • Vriendelijke sfeer en een eenvoudig welkom, net als thuis. 📍 In de buurt • 35 min van Lisieux • 50 min van Deauville, Trouville, Cabourg, Houlgate • 55 min van de D-Day-stranden Hier komen we tot rust, ademen we en genieten we. Of u nu een vanlifer, kampeerder of op zoek bent naar een authentieke plek voor een natuurvakantie, Mesnil &amp; Une nuit staat klaar om u te verwelkomen.

## Locatie host

## Adres
Adres wordt gedeeld na boeking

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Maroppad - 5/5
*March 2026*

Fijne plek met prima voorzieningen!

### Deborah - 5/5
*September 2025*

Experience: Un lieu magnifique et serein.
Facile d'accès, douche chaude, sanitaires, branchement électrique très appréciables.
Tips: Un lieu idéal pour une escale ou un séjour plus long.
Contact: Virginia est très accueillante et disponible.

### Mariëlla - 5/5
*September 2025*

Experience: Een aanrader! Wij verbleven hier een nacht met ons camperbusje en hond. Wat een prachtige plek. Het heeft ons aan niets ontbroken. Toilet, warm water en douche, heerlijk!
Tips: Twijfel niet! Kom hier overnachten!
Contact: Complimenten voor de gastvrouw! We werden hartelijk en uitgebreid verwelkomd. We kregen zelfs een proeverij van het door haar zelf geperste appelsap. Ook heeft haar dochter gezellig met onze hond gespeeld. We wensen je alle goeds toe en veel succes met al je plannen!

## Foto's
![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/2a6c7138eef4e23cb2ac03d532f85a19.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/0071d57118ec6b0c769fb4688e3dfc3e.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/ae14c52d3882a1991126292c9bd3c0de.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/9f37acaa768edf6d4ca48813d037806f.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/02ff8466980f5558ac084542a1ea9891.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/normandie/mesnil-en-ouche/174738/campspace-in-gisay-la-coudre-normandy)