# Campspace in LACAPELLE BIRON, Nouvelle-Aquitaine

**Type plaats**: Microcamping
**Beoordeling**: 0/5
**Boekbaar**: Ja

Tussen Parijs, San Francisco en hier, de boerderij van mijn grootmoeder, het geboortehuis van mijn vader, wonen mijn dochter en ik op 4 hectare grond, een oud stenen huis en een schuur met een subliem uitzicht, vlakbij Château de Biron. Ik ben 57 jaar en mijn dochter is 17. We zijn dol op deze plek en hopen hem in de familie te houden (5 generaties). Ik schrijf, ik lees, ik geef les, ik tuinier, ik kook, ik wandel... Ik leer hier en nu te zijn, in de stilte en schoonheid van de natuur, samen met mijn kat Panther.
 Ik vind het leuk om mijn vrienden te zien en te ontvangen, en om naar een restaurant te gaan om gerechten van goede kwaliteit te proeven. Het is een heel dynamisch dorp met salsa, country, rugby etc. Het is hier het hele jaar door gezellig.
 Wij kijken ernaar uit u op het platteland te mogen verwelkomen!

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [ ] Stroom
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/98b12f25fde3cd2b23fb9ad9bd83943e.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/70d8fa9d5a0bc32d3a7e4fe7ac39597d.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/ab06b844b5c512a223ff8e365d72400c.jpg?width=710)
![Photo 4](https://static.campspace.com/media/space/detail/4443510469f8e04da2cfb276b4452c7a.jpg?width=710)
![Photo 5](https://static.campspace.com/media/space/detail/434cf41d601ba63878eee7c4258c470d.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/nieuw-aquitanie/lacapelle-biron/174741/campspace-in-lacapelle-biron-nouvelle-aquitaine)