# Margit & Per Hansen

- Maximale verblijfsduur: 7 dagen
- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | DKK 80 |

### ivo-diana - 5/5
*September 2025*

Mooie plaats met uitzicht over de velden
Tussen de fruitbomen. Reeen,patrijzen,hazen te zien.
Hartelijk ontvangen

### Fieldmaster - 5/5
*July 2025*

Wij kunnen bevestigen wat anderen voor ons schreven. Wat een heerlijke plaats en vriendelijke eigenaren. We belden vanaf de Ferry en waren 22:00 uur nog van harte welkom. Bij een volgende bezoek aan Lolland komen we zeker terug. Goede fiets mogelijkheden en een prima bakker en kleine supermarkt in dorpje Stokkemarke dichtbij.

### Graafin - 5/5
*July 2025*

Wat een geweldige plek. Op weg hier naar toe hazen,patrijzen en zelfs een ree op de straat en hup het bos in. Voor de vakantie genieters die uit het Noorwegen of Zweden komen en voor de laatste keer nog even nagenieten willen van de rust moet je hier zijn. zet neer de camper en alles wat je hoort zijn de vogels of helemaal niks. En dat voor een prijs van € 10,00 inclusie stroom en water. Geen douche en WC maar ja die hebben we zelf aan boord.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650739247.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651010467.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651010466.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651010465.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651010464.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/seeland/stokkemarke-skovhuse/18430/margit-per-hansen)