# Camping De Paardebloem

In recreatiegebied - paardrijden - centrum Deurningen 3km

Reininksweg 16a
7562 PJ, Oldenzaal, Nederland

- Decimal: 52.3036, 6.87714

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

- Wandelen
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/15/2026 - 10/31/2026 | EUR 25 |

### JanAnja_NL - 3/5
*March 2025*

Eenvoudige camping, basisvoorzieningen aanwezig. Wat verder weg van dorpje/winkels. Vriendelijke eigenaar. Goede prijs.

### Johan&Nelleke - 5/5
*March 2025*

Geweldige camping, alles voorhanden en super schone sanitaire ruimte. ik zou niet weten wat hier nog verbeterd kon worden!

### staop - 3/5
*September 2024*

Heerlijk rustig vermeldt de website. Ook in het reglement valt te lezen: “Rusttijd; is op onze camping van 22.30 tot 07.00 uur. Besef dat het geluid van radio en televisie in deze rustige omgeving al gauw als storend wordt ervaren”. Huh?? Wij verbazen ons dat 24/7 ongewenst Radio 538 met bovengemiddeld volume onze douche en kleine of grote boodschap verstoorde!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650739299.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650739303.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650739301.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784402.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784403.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/overijssel/oldenzaal/18448/camping-de-paardebloem)