# Altin Camps

**Beoordeling**: 3.71/5
**Aantal reviews**: 34
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
grote camping - vers brood - zelfbedieningsrestaurant - strand 500m - naseizoen 30% korting

## Locatie host

## Adres
Kurtdereli Caddesi
10700, Burhaniye, Turkije

**GPS-locatie**
- Decimal: 39.50988, 26.9354

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (4A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

## Omgeving
- Zwemmen
- Vissen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 11/1/2026 | TRY 615.38 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Herman en Adrie - 4/5
*April 2026*

Wij waren hier begin april en het was nog rustig. Plekken aan het strand zijn het duurst.  wij stonden aan het strand en betaalden TL 1250 per nacht. Sanitair prima.

### Susan2754 - 3/5
*July 2025*

De ligging aan het strand is natuurlijk de reden om te blijven. Het is nu piektijd, dus de meeste plaatsen waren volgeboekt. We kozen voor de tuinzijde vanwege de meer schaduw. We kozen er ook voor om extra te betalen voor elektriciteit, zodat we onze Sir-conditioner konden gebruiken. Het doucheblok was schoon, maar de douchekoppen konden wel wat onderhoud gebruiken.
Niet in het toeristische gebied, wat ons prima beviel, maar het betekent wel dat er geen winkels in de buurt zijn.
Een aanrader.

### majot54@ziggo.nl - 3/5
*May 2025*

Zeer matige kamping.
Douche heel lauw en de koppen stralen alle kanten uit behalve waar je staat .
Restaurant en bar gesloten.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650739642.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784444.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650782762.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650782763.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650769546.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/turkije/marmararegio/burhaniye/18611/altin-camps)