# Schutzenhaus

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.61/5

speciale camperplaatsen op de parking - tussen weiden en velden - prachtig uitzicht - supermarkt 500m - centrum 1km

Schützenhausweg
72639, Neuffen, Duitsland

- Decimal: 48.54718, 9.3706

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 10 |

### Dorndorf - 4/5
*May 2026*

Ik koos deze plek omdat iemand had gepost dat het er te rustig was. Dat klopt, tenzij er geschoten wordt (de enige reden voor mijn 4 sterren). Een van mijn honden was doodsbang voor wat er ook maar een hard "woosh"-geluid maakte, dus moest ik ergens anders parkeren totdat de schietbaan dichtging. Verder is het een aangename plek. Elektriciteit kost 2 euro voor 8 uur en drinkwater 2 euro voor 8 minuten (ik weet niet hoeveel liter?).

### camperplaatsen1 - 4/5
*June 2025*

mooie zeer rustige locatie
10 Eu voor 24h  andere 2Eu voor 8h stroom
2Eu voor drinkwater vullen
lozen afval water en toilet gratis
goede uitvalsbasis basis voor fietsen en wandelen
betaling met app werkt perfect
peter

### atego824 - 4/5
*June 2025*

Rustige ligging, toprestaurant “Bei Michel” tegenover, bezoek zeker kasteel Neuffen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650739726.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651007871.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651007870.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650982247.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650786071.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/baden-wurttemberg/neuffen/18663/schutzenhaus)