# Karlslunde Vest

langs snelweg - zuidwaarts - tankstation - centrum 3km

Køge Bugt Motorvejen 296A
2690, Karlslunde Landsby, Denemarken

- Decimal: 55.56047, 12.2291

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Marienkaefer - 1/5
*September 2025*

De borden geven aan dat dit een stortplaats voor touringcars is. Zo ziet het eruit als ze hun tanks legen. Nadat de buschauffeur voor ons direct na het legen was weggereden (een biggetje), moesten we het met een tuinslang schoonmaken om te voorkomen dat we met de camper in het riool zouden staan. De afvoer was gedeeltelijk verstopt. We komen hier nooit meer.

### Heijn - 1/5
*September 2025*

bak (weer??) stampvol op eerste parkeerplaats. Niet bij vrachtwagens gekeken maar verder gereden.

### Frank-2018 - 2/5
*August 2025*

Zwartwater legen geen probleem vandaag. 1 kraantje om je cassette te spoelen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650762509.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651029484.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651029483.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651000309.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651000308.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/seeland/karlslunde-landsby/18845/karlslunde-vest)