# Glenross Caravan & Camping Park

V93 HF64, Glenbeigh, Ierland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.05847, -9.93172

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Betaald)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 45 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Ro&Ma - 5/5
*June 2026*

Zeer goede camping als tussenstop op de Ring of Kerry. Mooie plekken om te staan met dito uitzicht op een ondergaande zon. Faciliteiten zijn netjes. Zeker een lokatie om meerdere dagen te staan.

### Anonymous - 4/5
*September 2025*

Dit is een uitstekende camping. Makkelijk te navigeren en de plaatsen zijn goed ingedeeld. Toiletgebouwen en douches, en andere faciliteiten zijn allemaal erg goed. Gemakkelijke toegang tot de stad en eten als je uit eten gaat. Prachtig uitzicht en een vriendelijk welkom. Ik weet niet of Ierland de stijgende prijzen kan volhouden... € 45 per nacht inclusief elektriciteit in het naseizoen lijkt me niet helemaal eerlijk, maar we hebben genoten van ons bezoek en we komen waarschijnlijk terug.

### Casto - 5/5
*August 2022*

wat een fijne plek!
mooi uitzicht, prima faciliteiten.
mooi vertrek punt voor de Ring of Kerrie. Tip ga naar Valentia eiland en daarna naar het magische uitzicht punt.
loop afstand 2 supermarktjes en restaurants. de camping heeft ook keuken en woonkamer.

wij komen graag weer terug.
enige minpunt zijn de handendroogblazers die snachts vervremend naar geluid maakt.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650740805.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650780419.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650778774.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650740809.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650740808.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/ierland/kenmare-municipal-district/glenbeigh/19168/glenross-caravan-camping-park)