# Aire de Camping Car

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 1918
**Beoordeling**: 4.17/5

door slagboom afgescheiden deel van mix-parking  - 's nachts rustige plaats - bij vakantiepark en recreatieterrein - centrum 500m

Avenue de Lombez
32130, Samatan, Frankrijk

- Decimal: 43.4885, 0.92691

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Speciaal voor campers
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Zwemmen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 3.4 |

### Evi-Vandewalle - 4/5
*September 2025*

Voor de volle prijs van 3,84 EUR konden we hier een nachtje staan, alle services inbegrepen. De CP is op een parking, dus niet idyllisch, maar wel praktisch. Prima voor een nachtje op doorreis. Het naastgelegen meer en waterval bieden een fijne wandelmogelijkheden voor onze honden.

### podencosal - 5/5
*July 2025*

De rekening bedroeg gisteravond € 3,86... we hebben hartelijk gelachen en ons best gedaan in het Frans, Spaans en Engels om de man te vertellen dat we graag een nachtje wilden blijven, maar hij staarde ons wezenloos aan en zei niets... uiteindelijk zijn we er toch gekomen! Prachtig meer om rond te wandelen... Heerlijke, rustige plek... Over de prijs valt niet te twisten

### Jacobb - 5/5
*March 2025*

Mooie Cp met alle voorzieningen echter zonder stroom. De beheerder Alain is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mooie gelegenheid om de hond uit te laten rond het meer. Toevallig heeft een Belgische familie een frietkot geopend op minder dan 50 meter van de CP.  Zij gingen vanmorgen voor het eerst open. Een hele mooie aanvulling voor de CP voor een snelle snack of broodje. Fijne locatie, en Alain houd alles in de gaten. Top

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650665426.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672794.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650672793.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650665427.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651262284.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/occitanie/samatan/1918/aire-de-camping-car)