# Grønninghoved Strand Camping

**Beoordeling**: 3.91/5
**Aantal reviews**: 26
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
luxe camping aan zee in de oude boomgaard - hellend terrein - nabij zandstrand - zwembad - sauna - fietsverhuur - broodservice - campingwinkel - gasflessenservice - mogelijkheid QuickStop [20-10u] - Kolding 15km - centrum 5km

## Locatie host

## Adres
Mosvigvej 21
6093, Kolding, Denemarken

**GPS-locatie**
- Decimal: 55.41117, 9.59217

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [x] Rolstoelvriendelijk
- [x] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Kosten onbekend)
- [x] Shop of kiosk

- Aan het water
- In bosgebied
- Sauna dichtbij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/22/2026 - 9/15/2026 | DKK 361 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Daisybel - 5/5
*April 2025*

Mooie en zeer nette camping. Alles is zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Iedere plek is voorzien van water, stroom en een grijwaterafvoer. De broodjes zijn heerlijk. De ligging is prachtig aan de Kleine Belt, een mooi wandelgebied. Vanaf de camping loop je zo het strand op.

### claudiahans - 5/5
*August 2024*

We brachten hier twee nachten door en vonden het geweldig. Zeer fijne ontvangst, super schoon sanitair, klein winkeltje met alles wat je misschien vergeten bent, heerlijk brood.
Omdat we al een hele tijd op reis zijn, hebben we erg genoten van het gebruik van de uitstekende wasmachines. Als we weer in de buurt zijn, komen we graag terug 👍

### hanjaan - 5/5
*August 2024*

Spotan online geboekt tijdens de terugreis. Alles was heel schoon en netjes, een droom voor gezinnen. 2 speeltuinen, voetbalveld, 2 luchtkussens en zwembad met glijbanen voor jong en oud.
Iedereen heeft elektriciteits- en wateraansluitingen. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen en zeer schoon. Er is een oranjerie en extra wasruimtes voor frisse lucht. Zelfs veel ovens, wasmachines en drogers.
Duidelijke aanbeveling van ons als gezin met 2 kinderen!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651085309.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651085312.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651085311.JPG?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650741098.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651062608.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/zuid-denemarken/kolding/19304/grønninghoved-strand-camping)