# Bud Mariana

**Beoordeling**: 4.5/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
pension aan hoofdweg - smalle ingang naar achterterrein - eigenaar spreekt 5 talen - eenvoudig terrein - sanitair van pension mag gebruikt worden - ontbijt, lunch en diner kan geserveerd worden

## Locatie host

## Adres
DJ186 165
437037, Oncești, Roemenië

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.84752, 23.98154

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Omgeving
- Zwemmen
- Vissen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | RON 50 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Sjoltebussen - 4/5
*June 2025*

We werden verwelkomd door de eigenaar van de accommodatie, ongelooflijk vriendelijk en gastvrij, 10€ met alles erop en eraan, een beetje primitief maar wel gezellig, we hebben geen voorzieningen nodig omdat we onze eigen elektriciteit etc. hebben.

### Woehrle1 - 5/5
*August 2023*

Uitzonderlijk welkom, Vasile is attent en staat ten dienste van zijn gasten. Een moestuin die hij met ons deelt, een mini-museum waar hij oud smeedgereedschap presenteert en alle aandacht zodat we niets missen voor een belachelijke prijs. Mulțumesc

### nelbaan - 5/5
*March 2020*

Vriendelijke ontvangst. Kreeg folders cd en fotoboek om in te zien plus lekker hapje. Ook wees hij op de mooie kerken in het dorp. dus ben je in de buurt breng hem een bezoek

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650741182.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650780137.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650780138.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650780139.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650741183.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/roemenie/maramures/oncesti/19343/bud-mariana)