# Campspace in Saint Clair sur Galaure, Auvergne-Rhône-Alpes

**Type plaats**: Microcamping
**Sitecode**: 194635
**Beoordeling**: 0/5
**Boekbaar**: Ja

Groeten aan alle avonturiers van over de hele wereld! Ik ben Ludovic, een kleinschalige boer en bakker, en ik heet jullie van harte welkom op mijn kleine biologische boerderij in het hart van de Chambaran-regio, afhankelijk van mijn stemming en het moment. We zijn echter afhankelijk van een nabijgelegen militair kamp, ​​wat zelfs &#39;s nachts geluidsoverlast kan veroorzaken. Maar dat is geen probleem... Verder is rust en stilte gegarandeerd. Van begin september tot oktober kunt u genieten van het majestueuze gebrul van een hert. U kunt ook paddenstoelen en kastanjes plukken, en op zaterdagochtend genieten van zelfgemaakte croissants en brood... Uw huisdieren zijn welkom, mits ze kunnen samenleven met de andere boerderijdieren: ezels, schapen, kippen met een haan, honden, katten, vogels, slakken... die, gezien al hun ondeugendheden, in semi-vrijheid leven. Alle voorzieningen: douche, toilet... zijn privé, maar kunnen af ​​en toe en op aanvraag beschikbaar worden gesteld, afhankelijk van mijn stemming, hehehe! Tot snel... Met liefde natuurlijk.

Adres wordt gedeeld na boeking

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

Adres wordt gedeeld na boeking

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 8 |

![Photo 1](https://static.campspace.com/media/space/detail/18dab44332ad1c63a48bd077563fda41260128.jpg?width=710)
![Photo 2](https://static.campspace.com/media/space/detail/771a0edc87430bae4584032c1586675c260128.jpg?width=710)
![Photo 3](https://static.campspace.com/media/space/detail/814baea1e2e6663e4cdafa2f6fc7b023260128.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/saint-clair-sur-galaure/194635/campspace-in-saint-clair-sur-galaure-auvergne-rhone-alpes)