# Area di sosta attrezzata Abbadia di Fiastra

**Beoordeling**: 4.54/5
**Aantal reviews**: 40
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Rustige plaats bij de Abbadia di Fiastra - centrum Urbisaglia: 4,2km.

## Locatie host

## Adres
Località Abbadia Di Fiastra 14
62029, Urbisaglia, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.22098, 13.40736

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

*September 2025*

een fantastische plek

### Henk&Natasja🚐 - 5/5
*August 2025*

Even gebeld of er plek was en we waren zeer welkom! Eenmaal daar super gastvrij ontvangen! Wij hebben verder niet zoveel gezien, maar geloof alles wat er geschreven is over de mooie en gezellige omgeving. Hadden graag wat meer gezien, maar voor de volgende dag hadden we wat gereserveerd. Achteraf bekeken, hadden we hier graag een nachtje langer gestaan. Zegt genoeg lijkt ons!

### Vaesj00 - 5/5
*May 2025*

Na 15 jaar camperen en een paar honderd camperplaatsen verder is dit er een om in te lijsten. Midden in de natuur en sfeervolle omgeving is het heerlijk even bijkomen van de hectiek en opgedane indrukken van onze reis door Italië. De 3 dames bij het aanmelden op het touristen bureau zijn allen zeer aardig. Het ijsje van de ernaast gelegen ijsboer is van een hoge kwaliteit.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933209.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651102505.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651068439.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650961852.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933208.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/marken/urbisaglia/19502/area-di-sosta-attrezzata-abbadia-di-fiastra)