# Svegs camping

druk in hoogseizoen - Camping Key Europe [CKE] verplicht - centrum 100m

Kyrkogatan 1
842 32, Sveg, Zweden

- Decimal: 62.03256, 14.36463

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 325 |

### HePeDet - 2/5
*April 2026*

Wij stonden hier op 27 april '26.   Receptie gesloten, aanmelden bij hotel, je moet zelf maar uitzoeken waar dat hotel zich bevindt. We betaalden SEK 445 (€41,86) veel te veel voor wat er wordt geboden.

### Nuller - 5/5
*September 2025*

Dit was echt een hele fijne camping, tenminste in deze tijd van het jaar. De receptie was gesloten, dus we moesten inchecken bij het nabijgelegen hotel. Dat verliep soepel. Mooie grote plaatsen, en we stonden op het grasveld vlak bij het servicehuis. Geweldige toilet- en douchefaciliteiten. Overal netjes en schoon. Er was ook een fijne plek om de latrine te legen en twee afvalbakken. Dicht bij de stad, dicht bij Ica en de rest. We betaalden 450 SV. kr., inclusief alles.

### Thea en Cees - 4/5
*July 2025*

Mooie grote ruime camping, in mooie omgeving aan een meer. Winkels om de hoek en vergeet niet naar de beer in t stadje te kijken.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650741595.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650762276.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650762248.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651265673.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651192449.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/jamtlands-lan/sveg/19527/svegs-camping)