# Agriturismo La Petrosa

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 19808
**Beoordeling**: 4.25/5

rustige plaats in het Parco Nazionale del Cilento e Vallo di Diano - restaurant - vooraanmelding 24u

Via Fabbrica 25
84052, Ceraso, Italië

- Decimal: 40.18899, 15.19797

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

- Verlicht terrein

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 24 |

### hrj-Silbeek - 5/5
*June 2025*

We staan hier nu 4 dagen. Het is een oase van rust na de drukte aan de kust onder Salerno. Een heerlijk zwembad, vriendelijke eigenaren en alles keurig verzorgd. Eten wat de pot schaft op het terras is een belevenis met een prachtig uitzicht richting de zee en lekker eten. Het park Cilento is een prachtige omgeving met voldoende mogelijkheden voor uitstapjes.

### PeterTruus - 1/5
*June 2025*

mooie plek. De reden dat ik maar 1 ster geef is omdat de eigenaar zijn jonge hond op het terrein los laat lopen. Dat moet niet kunnen. Met onze hond gaf dat een clash en zij zat wel aan de riem. Stel nu dat je als gast bang bent voor honden en deze hond loopt continu bij jouw camper. De eigenaar wilde zijn hond niet vastleggen. Wij zijn weer weggegaan. Aan de bedrijfsleider lag het niet; hij begreep ons volledig. Jammer; we hadden ons verheugd.

### Long&Lazy - 5/5
*September 2024*

Heerlijke plek om een paar dagen te relaxen op het platteland en toch dichtbij de zee én met zwembad. Mooie schaduwrijke plek voor campers en tenten (plus tot appartement omgebouwde silo’s en gastenkamers). Heel vriendelijke crew waardoor je gastvrij wordt onthaald. Mogelijkheid om in het restaurant te eten, ook als er verder geen gasten zijn.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784940.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784939.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784941.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784936.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650784937.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/campania/ceraso/19808/agriturismo-la-petrosa)