# La Ferma

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Sitecode**: 20030
**Beoordeling**: 3.11/5

bij een omgebouwde boerderij tot gasthuis gelegen camperplaats - zwembad

N16
, M'diq, Marokko

- Decimal: 35.66538, -5.30675

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [ ] Stroom
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MAD 64.52 |

### RoulBout - 4/5
*April 2026*

Een uitstekende plek voor onze eerste nacht in Marokko. 60 dirham per nacht, met korting als je in het restaurant eet. We voelden ons er veilig. Er is voldoende parkeerruimte voor campers, een afvalpunt en, het allerbelangrijkste, een goed restaurant op het terrein. De eigenaar, Franck, maakte na afloop van onze maaltijd een grapje met ons. De kefta tagine en de kalfsvlees tagine met pruimen waren allebei heerlijk.

### xandraH - 3/5
*December 2025*

op zich een prima plek als er niet om half 2 in de nacht nog campers aankomen en mensen buiten blijven lachen en praten. restaurant is prima echt lekker gegeten.  geen voorzieningen maar die hebben we niet echt nodig.

### Yvonne-en-Peter - 2/5
*October 2025*

Deze plek is wel oké voor een nacht, maar niet meer dan dat. De omgeving is wat saai, het ligt aan een redelijk drukke weg. Het laden en lozen van water en WC zijn wel goed geregeld. Stroom is beschikbaar voor maximaal één camper.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650742624.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650742626.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650742625.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/marokko/tangier-tetouan-al-hoceima/mdiq/20030/la-ferma)