# Camping Waldesruh

centrum 1km

Bahnhofstraße 19
87497, Wertach, Duitsland

- Decimal: 47.60843, 10.41765

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- In de bergen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 26.1 |

### campergeffen - 4/5
*July 2025*

Mooie camping op loopafstand van t dorp. Sanitair is top in orde. Voldoende aanwezig en netjes. eigenaren zijn vriendelijk. Wij betaalde 48,50 per nacht met stroom. 2 volwassen en een kind. Daarom ook geen 5de ster omdat de prijs vrij hoog is.

### TonOV - 4/5
*September 2024*

Prima camping voor een tussenstop van of naar de Fernpass, gastvriendelijke ontvangst.  Wel vaste staanplaatsen, maar deze kun je helemaal links laten liggen. Brood bestellen bij de receptie of op display in de schone typisch duitse sanitairruimte. s’Morgens vanaf 7 uur op te halen in de recreatieruimte. Mooie wandel/nordic glooiende omgeving. Camping ligt op 900 hoogte met kleine skiliften in de buurt.. Dorp met winkels op 15 minuten loopafstand

### BandenCees - 5/5
*August 2023*

Mooie locatie, vriendelijke eigenaar, prima sanitair, overige voorzieningen zijn dik in orde ( voldoende stroom en goed werkende WiFi ). We mochten onze aanhanger bij het huis neerzetten. Vanwege het slechte weer zijn we een dag eerder vertrokken, deze dag hoefde we niet te betalen, fideel van de eigenaar. we komen er graag een keer terug. Prachtige omgeving om met de motor rond te touren.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650761018.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650921985.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650921986.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651131447.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650767777.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/wertach/20195/camping-waldesruh)