# Kato Alissos

**Type plaats**: Campings
**Sitecode**: 20281
**Beoordeling**: 3.12/5

ligging in woonwijk - schaduwrijk - kiezel strandje - zeer geschikt bij aankomst of voor vertrek met de ferry vanuit Patras - goed traditioneel restaurant - centrum (Kato Achaia) 3km

Unnamed Road
250 02, Municipal Unit of Dymi, Griekenland

- Decimal: 38.15008, 21.57734

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 19 |

### fedor1205 - 3/5
*December 2025*

Camping aan zee. Sanitair schoon maar verouderd. Vriendelijke eigenaren.

### marja - 3/5
*June 2025*

wat willen de mensen toch voor 19euro .eten is goed water douche wc en een grote schaduw plaats .niet zeiken voor dat geld

### tineke21 - 4/5
*May 2025*

goede, leuke camping . verouderd sanitair maar goed werkend. wij zijn er 7 dagen geweest, omdat we de sfeer zo fijn vonden. lieve eigenaar die op ons wachtte 's nachts toen we van de boot kwamen. omgeving verwaarloosd, maar daarom interessant voor ons. door aanleg van nw haven Patras, is de stroming vd zee veranderd, waardoor het "strand" langzamerhand verdwijnt. zo sneu voor de eigenaren. prachtige restaurant was nog dicht helaas maart 2025).

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743161.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650998414.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743162.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743163.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650743164.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/griekenland/west-griekenland/municipal-unit-of-dymi/20281/kato-alissos)