# Aire Municipale

**Beoordeling**: 2.88/5
**Aantal reviews**: 26
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustige plaats achter de gendarmerie - wasserij - - volg de borden Aire Direction Camping Cars - 1e week juni afgesloten vanwege 'Grande fête de Semur'  - centrum Semur 1,5km

## Locatie host

## Adres
Avenue Pasteur
21140, Semur-en-Auxois, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 47.49486, 4.3494

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Adelaar21 - 4/5
*April 2026*

eenvoudige parkeerplaats. mooi stadje bij vvv kan je een rondleiding/plattegrond halen .vv cp inclusief rondwandeling ca 6 km

### florrobitotoseba - 2/5
*September 2025*

Buiten het hoogseizoen is het er helemaal verlaten. Het was een regenachtige dag. Er was elektriciteit met vier stopcontacten, maar je hebt een lange kabel nodig. We bleven niet. We gingen naar de supermarkt in het dorp. Je kunt daar stoppen en er zijn wasmachines op het terrein tot 22.00 uur voor het geval je de was moet doen. Deze supermarkt lag dicht bij het dorp. Alles was prachtig en erg rustig. 's Nachts was er wat lawaai van kraaien en auto's.

### MauMir - 2/5
*September 2025*

beetje vervallen ziet het eruit. staan wat rare campeer middelen. de Toilet is werkelijk ondergepoept op de klep. (smerige gasten heb je toch, dit ligt niet aan de plek) ik persoonlijk vind het geen aangename plek, maar er staan meer campers dus we hopen veilig te staan. we zullen dat morgen weten.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650665692.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650665698.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650665699.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650685620.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650685621.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bourgondie-franche-comte/semur-en-auxois/2036/aire-municipale)